Hofke Van Thys

CodeFever Minecraft


De school ontving volgende uitnodiging:

Zoals jullie misschien al weten, organiseren wij bij CodeFever al verschillende jaren ons DBSF-project, waarbij we kinderen van het derde leerjaar tot en met het tweede jaar secundair de kans geven om zélf het heft in handen te nemen tijdens onze programmeerlessen. Tot nu toe spijkerden al verschillende van jullie leerlingen op woensdag of zaterdag (of in de zomervakantie) hun digitale skills bij, ontwikkelden ze computationeel denken én kregen ze de basis van programmeren onder de knie. Deze herfstvakantie willen we voor alle (maatschappelijke kwetsbare) kinderen iets speciaals organiseren. Daarom kozen we voor een Minecraft-kamp, waar ze hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen in de wereld van het populaire computerspel. Niet enkel leuk, maar ook echt leerrijk! Zowel kinderen die al les volgen/volgden als nieuwkomers zijn welkom!

Praktische informatie:
Het kamp zelf gaat door van woensdag 2 november tot en met vrijdag 4 november (3 dagen). De activiteiten starten om 09u00 tot 16u30, met opvang van 08u30 tot 17u00. Het kamp in Hoboken gaat door in het Sint-Agnesinstituut Middenschool (Kloosterstraat 72).

Meer info of inschrijven kan via https://dbsf.codefever.be/ , via deze link of bel/whatsapp naar 0471 04 65 26. Ook voor vragen van jullie uit kan u mij bereiken op het gsm nummer.


Veel plezier alvast!