Hofke Van Thys

wo 13.05.20: update


Beste ouders,

Onze school doet er vanaf vrijdag 15 mei alles aan om het samenzijn op onze school zo veilig mogelijk te laten verlopen. De helft van de leerlingen wordt telkens samengebracht in één goed verlucht lokaal. Deze bubbel blijft in de klas maar ook buiten op de speelplaats samen. We wassen vaak de handen, ontsmetten veelvuldig de schoolomgeving alsook alle toiletten. 

In een winkelstraat is “funshoppen” niet meer aan de orde en wordt “runshoppen” gepromoot. En er wordt soms éénrichtingsverkeer georganiseerd. Op onze school vonden gelijkaardige ingrepen plaats. 

Vrijdag aanstaande worden vanaf 8.15 uur op ons schooldomein enkel kinderen toegelaten. Hou tijdens het brengen van je kind zelf voldoende afstand van anderen. Maak nadien de stoep vrij voor andere ouders. ’s Avonds zal er bij het afhalen mogelijk een lange afhaalrij ontstaan. Hou ook hier voldoende afstand, wees geduldig en volg de richtlijnen. Kinderen uit leerjaar 6 komen bij voorkeur zelfstandig naar school en keren ook zelfstandig naar huis. Er wordt vanaf vrijdag 15 mei * geen voor- en naschoolse opvang georganiseerd * geen thuisrij georganiseerd De noodopvang blijft behouden tijdens de aangegeven schooluren: 8.15 u tot 15.30 u 

Extra info over de werking van de school vonden jullie in een vorig schrijven. De school blijft telefonisch steeds bereikbaar voor vragen rond veiligheid of de gewenste aanwezigheid van je kind. 

Alvast veel dank om de genomen maatregelen samen te respecteren. Al onze juffen en meesters zijn blij jullie kind opnieuw te mogen verwelkomen op school.