Hofke Van Thys

Zwemmen en turnen op HVT

De turn- en zwemlessen zijn opgenomen in het lessenpakket en zijn dus verplicht voor alle kinderen.
Wie niet kan of mag meeturnen, om welke reden dan ook, brengt altjid een briefje mee van één van de ouders of van de dokter.
 
Er wordt geturnd in het uniform van de school d.w.z. witte T-shirt, groen broekje en sportschoenen/turnpantoffels met witte zool. Alles zit netjes in een groen turnzakje en is voorzien van een naamteken.
Het turnuniform kan aangeschaft worden in de school en kost respectievelijk 25 euro voor de ganse set,  turnpantoffels NIET inbegrepen.
Het turnuniform wordt vóór elke vakantie mee naar huis gegeven om te laten wassen. Gelieve er dan ook even op te letten dat de naam van uw kind nog zichtbaar is of alles wat in het turnzakje zit nog past of er misschien reparaties moeten uitgevoerd worden.

De zwemlessen van onze school gaan door op vrijdagnamiddag in zwembad Sorgvliedt te Hoboken.
Het 2e, 3e en 4e leerjaar zwemmen van 07/09/2018 tot en met 18/01/2019
De kinderen van het 1e, 5e en 6e leerjaar zwemmen van 25/01/2019 tot en met 21/06/2019.
Tijdens de zwemlessen dragen de leerlingen een aanspannende korte zwembroek of badpak. Geen losse short of bikini dus. Het gebruik van een neusknijper, oordopjes, zwembril, … zijn toegestaan én zelfs aan te raden, maar de school is niet verantwoordelijk voor verlies, schade of diefstal.