Hofke Van Thys

Ouderraad

De ouderraad is op zoek naar jou!

De ouderraad van het Hofke Van Thys is een groep van enthousiaste ouders. Wij vergaderen een 4-tal keer per jaar, samen met een vertegenwoordiging van het lerarenteam.

We praten over het reilen en zeilen van de school, geven eventuele verbeterpunten aan of bezorgen feedback.

De ouderraad organiseert ook een pak activiteiten, denk maar aan de wafelverkoop, de winterbar, het schoolfeest, en sinds vorig schooljaar ook een aantal verkeersacties.

In juni namen we afscheid een aantal ouderraadleden doordat hun kinderen de stap maakten naar het secundair onderwijs. Omdat we graag onze actieve en enthousiaste werking willen behouden, zijn we op zoek naar nieuwe ouders om onze groep te versterken!

Wil je graag de school op een andere manier leren kennen?
Bouw je graag mee aan een fijne schoolomgeving voor jouw kind?Verstevig je graag de brug tussen school en ouders?
Kom dan dinsdag 21 september 2021 om 20u naar school. Dan komt de ouderraad voor het eerst weer samen.We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

Tot dan,
vanwege de voltallige ouderraad

Locatie : de grote zaal. Gezien de corona-maatregelen zetten we de ramen open. Neem gerust een trui mee voor als het wat frisser wordt.

Kan je er de eerste keer niet bijzijn? Hou de kalender in de gaten voor de volgende bijeenkomsten, of stuur een mailtje zodat we jou op de hoogte kunnen houden! (karolienheirman@hotmail.com)