Hofke Van Thys

Gezocht: oversteker

Paul, onze gemachtigd opzichter die de kinderen iedere dag veilig laat oversteken in de Oudestraat is vanaf dinsdag 28/11 twee maanden buiten strijd. We zoeken een tijdelijke vervanger. Lees hier meer.

Vernieuwingen in HVT

Er zijn heel wat vernieuwingen te zien in HVT. Onze grote zaal raakt stilaan af en ook het secretariaat en zorglokalen kregen een nieuw jasje. Bekijk hier alvast de eerste foto's.

Ouderraad

Met veel enthousiasme en idee├źn komt de ouderraad binnenkort weer bijeen. Kom gerust een keertje kijken hoe het er aan toe gaat. Lees hier meer ...

Welkom op 1 september

De leerkrachten van het Hofke Van Thys zijn er helemaal klaar voor en wachten vol ongeduld op de nieuwe kinderen in hun klas. Op vrijdag 1 september vanaf 8u00 is iedereen welkom op school. Tot dan!

Kennismaking lj1

Het nieuwe schooljaar staat te trappelen. Onze nieuwe kindje zijn alvast welkom op donderdag 31/08 om hun nieuwe klas en juf te leren kennen. Tot dan!

Microsoft Teams

Bent u de app van Teams kwijt. Hier vind je een video om Teams te installeren op uw smartphone. De juiste inloggegevens krijgt iedere ouder in de loop van september.